Blog

15/04/2020 Doru Bulubasa

Xamarin Forms – afisare parola in textbox

Acest articol este despre programare mobile, folosind Xamarin Forms si Visual Studio 2019. De ce Xamarin? Pentru ca este cross platform. Intr-o proportie destul de mare, scriem codul o singura data pentru toate sistemele de operare mobile (noi vom merge pe iOs si Android).

Coding

09/05/2018 Doru Bulubasa

Bine ati venit pe noua versiune a site-ului

Asa cum s-a specificat in mai multe articole pe acest blog, este bine sa faci schimbari la site-ul companiei periodic. Dar cam la 3-4 ani ar trebui facuta o modificare radicala.

Blogging News Coding Cloud

15/03/2018 Doru Bulubasa

C# SI FRAMEWORK-URILE

Ce framework ar trebui sa alegem pentru interactiunea cu o baza de date? Sau ar trebui sa cream noi o librarie Custom?

Cloud Diverse

08/06/2017 Doru Bulubasa

Sisteme de operare mobile

Care este cel mai bun sistem de operare pentru dispozitivele mobile? Alegem dispozitivul in functie de pret sau de functionare si numarul de aplicatii?

News Diverse

02/03/2017 Doru Bulubasa

Cryptocurrencies sau “Secret Money”: valoare reala sau un vis frumos?

In ultimii ani s-a observant un trend in crestere de utilizare sau cel putin de publicitate al valutei digitale. Programator fiind, poate ar trebui sa am ceva mai multa incredere in ceea ce este digital

News Diverse

23/02/2017 Doru Bulubasa

Cum stam cu viteza de internet?

In ultima vreme, tot plecand in delegatii prin alte tari europene, m-am lovit de “marea” problema a vitezei mici de internet. Asadar, cum stam cu viteza de internet?

News Diverse

16/02/2017 Doru Bulubasa

Nokia 3310: oare sa fie adevarat? Se relanseaza?

In ultimele zile s-a tot vehiculat faptul ca unul din cele mai cunoscute telefoane din lume va reveni pe piata, cel mai probabil la sfarsitul acestei luni, la MWC in Barcelona.

News Diverse

03/11/2016 Doru Bulubasa

BIG DATA - baze de date de mari dimensiuni

BIG DATA este un concept care a inceput sa prinda contur in ultima perioada. Pe zi ce trece bazele de date cresc exponential datorita numarului din ce in ce mai mare de consumatori de internet.

News Diverse

18/08/2016 Doru Bulubasa

Suportul extern de memorie "is not accessible. Access is denied."

De cate ori am primit aceasta eroare cand am incercat sa accesam un support de memorie cum ar fi un hard disk extern sau un stick de memorie, orice support extern de date?

Diverse

20/04/2016 Doru Bulubasa

Microsoft Azure: cum sa definesti un domeniu custom

Iata ca, asa cum v-am promis, incepem o serie de articole legate de cum se fac anumite setari in cloud, noi axandu-ne pe Microsoft Azure.

Cloud