27/05/2014 Corina Bulubasa

Surface Pro 3 - tableta ce va lua locul laptop-ului

Image blog

Vineri, 23 mai 2014, Microsoft a lansat noua sa tableta,Surface Pro 3 Surface Pro 3, ale carei caracteristici o apropie de un laptop clasic. Surface Pro 3 beneficiaza de un display de 12 inch, ClearType full HD, si un processor de generatie 4 Intel® Core™. Mai mult, poate ajunge la 8 GB de RAM. Bacteria asigura pana la 9 ore de activitate pe web. Cu toate acestea, tableta este cu 30% mai subtire decat MacBook Air, versiunea de 11 inch.

Accesoriile tabletei reprezinta, si ele, o noutate. Tableta beneficiaza de un suport ajustabil, care permite fixarea ei in diferite pozitii: pentru privit un film, pentru a lucra sau pentru a scrie efectiv. Tastatura este usor de atasat, fiind foarte comoda si usor de utilizat. Surface Pen – creionul ce insoteste tableta, permite scrierea pe suprafata ecranului asa cum se scrie pe o foaie de hartie. El poate fi utilizat si la modificarea fotografiilor sau la crearea diferitelor documente.

Tableta vine instalata cu noul Windows 8.1 Pro, lucru ce permite instalarea unei game foarte variate de programe, inclusiv Microsoft Office. Utilizarea sa este usurata si de existenta altor elemente, precum port USB 3.0, micro SD card reader si Mini DisplayPort.

Preturile aceesoriilor pot fi gasite si pe site-ul official Microsoft, insa va spun cateva detalii: tastatura (disponibila in 5 culori) este $129.99 USD, iar creionul are un pret de $49.99 USD.

Pentru mai multe datalii puteti accesa site-ul Microsoft.