Creare continut site

Image blog

Crearea unui site este doar primul pas spre scopul final al acestui demers, si anume cresterea vizibilitatii, a notorietatii si, implicit, a profitului.

Urmatorul pas este acela al popularii paginilor cu informatii concludente, la zi si interesante pentru vizitator. Mediul online se afla mereu in schimbare, in permanenta prefacere, de aceea este cruciala mentinerea interesului fiecarui utilizator pentru site-ul dumneavoastra si, totodata, atragerea de noi prospecti.

Mai mult, textele trebuie sa fie atractive si din punct de vedere vizual si sa nu oboseasca cititorul. Daca in alte domenii este importanta lungimea articolelor, aici problema este mult mai complexa.

Textul fiecarei pagini trebuie sa fie usor de parcurs, sa surprinda esentialul si sa ofere informatiile cheie. Aranjarea in pagina, spatierea, coloritul, imaginile, totul este important pentru ca un site sa fie user friendly.

De aceea noi va punem la dispozitie un serviciu nou, acela de creare de continut. Serviciul implica:
- Crearea de text pe baza informatiilor furnizate de catre client si pe baza documentarii în exterior.
- Editarea de imagini si/sau prelucrarea imaginilor furnizate de catre client.
- Popularea efectiva a site-ului.
- Foarte importanta este componenta SEO a acestui continut. Conteaza ce spui, dar si cum spui, si pentru cine.

Trebuie luat in calcul faptul ca textele de pe fiecare pagina sunt verificate de Google si de celelalte motoare de cautare, si in functie de cuvintele cheie folosite si de dispunerea lor, site-ul in sine este indexat si apare in rezultatele de cautare cat mai sus, de preferat pe prima pagina.

Textele sunt originale, fiind create pentru fiecare client si fiecare sectiune in parte in baza unei documentari prealabile riguroase.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata va rugam sa completati FORMULAR DE COMANDA.