Aplicatii Web & Mobile

Image blog

Aplicatiile web sunt foarte utile in ceea ce priveste gestionarea unei afaceri ce are acoperire nationala. Aplicatiile pot fi de trei feluri:
- Aplicatii web, ce permit accesarea lor din orice locatie, ele fiind gazduite pe un server de internet
- Aplicatii desktop, ce poate fi accesata doar de pe anumite dispozitive pe care este instalata
- Aplicatii mobile.

Aplicatiile Web sunt aplicatii online, ce pot fi accesate de un numar infinit de persoane din orice colt al lumii. Acestea ofera o serie larga de avantaje, precum:
- Este personalizata si customizata in functie de preferintele fiecarui client
- Nu trebuie instalata pe un dispozitiv, fiind gazduita pe un server de internet si accesibila din orice browser de internet
- Nu apar probleme legate de partea hardware sau software disponibile utilizatorului, compatibilitatea fiind totala
- Informatiile pot fi stocate, accesate, procesate, trimise sau primite in timp real
- Securizarea datelor este foarte puternica, dincolo de protocoalele de internet ce securizeaza datele, un utilizator trebuie sa cunoasca adresa de internet ce trebuie accesata, sa aiba un user atribuit si o parola. Fara aceste trei elemente nu se poate accesa platforma.

Aplicatiile Windows presupun instalarea lor pe dispozitive tip desktop sau laptop. Acestea pot fi asadar accesate de un numar limitat de persoane, din locatiile selectionate. Securizarea este realizata, la nivel de utilizator, prin introducerea unei etape de login, cu user si parola.

Totodata, securitatea este mult sporita, tocmai datorita limitari in utilizare. Si aplicatiile Windows pot fi folosite pentru gestiunea afacerilor la nivel national, acolo unde este necesara o securitate sporita a datelor.

Aplicatiile mobile sunt acum noul trend, dar costul unei astfel de aplicatii este destul de mare. De aceea, deciazia de a face o aplicatie mobila trebuie luata punand in balata toate aspectele business-ului.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata va rugam sa completati FORMULAR DE COMANDA.