Web Design

Image blog

Spatiul virtual a devenit, pentru multe afaceri, principalul mediu in care isi desfasoara activitatea. De aceea, este foarte important modul in care se prezinta in fata potentialilor clienti, a partenerilor sau furnizorilor. Site-ul reprezinta, in aceste conditii, singura sau principala cale de a interactiona cu publicul, de a crea o impresie si de a convinge.

Site-ul creeaza brandul in spatiul online. De aceea el trebuie sa aiba un design special, cat mai reprezentativ pentru afacerea respectiva si cat mai bun din punct de vedere al optimizarii on site. Optimizarea on site se realizeaza si devine parte integranta a design-ului site-ului, prin imbinarea elementelor specifice.

Totul porneste de la o analiza a cerintelor si nevoilor exprimate de client. Oferim consultanta gratuita in vederea alegerii celei mai bune solutii pentru fiecare client in parte.

Pe baza discutiei se construieste scheletul site-ului sau a aplicatiei web solicitata. In web design, ca si in cazul celorlalte servicii pe care le oferim, punem accent pe imbinarea cerintelor si nevoilor clientului cu ultimele tendinte in materie de web design si de Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO - Search Engine Optimization).

In plus, in web design, accentul se pune pe aspectul final al site-ului si pe o cat mai buna functionalitate.

Un avantaj major pentru clientii nostri este acela ca noi oferim mai mult decat un site - web design atragator -, noi oferim CMS (Content Management System - Sistem de Management al Continutului).

Acest avantaj decurge din urmatoarele aspecte: pe de o parte site-ul are un modul de administrare, unde clientul isi poate modifica continutul site-ului foarte usor, fara interventia unui specialist sau a programatorului. Pe de alta parte, fiecare site poarta amprenta clientului, deoarece design-ul, dar si modul de administrare sunt customizate in functie de necesitatile acestuia.

Punem la dispozitie si serviciul de creare a continutului pentru site-ul nou creat, ca si de optimizare a lui si de promovare in online.

La cerere, oferim si consultanta in ceea ce priveste posibilitatea de achizitie a domeniului pentru noul site, precum si pentru posibilitatile de gazduire.

Astfel, oferim servicii complete, de la consultanta privind achizitia domeniului, a gazduirii (hosting), solutii pentru crearea design-ului pentru site, pana la realizarea efectiva a tuturor acestor etape, realizarea site-ului, popularea lui cu un continut de calitate, crearea de articole pentru blog, optimizare on site, promovare pe internet.

Analiza preliminara a nevoilor clientilor se realizeaza de catre echipa noastra in mod GRATUIT!

In plus, in functie de solicitarile dumneavoastra, oferim pachete de servicii (ce pot include doua sau mai multe dintre serviciile noastre) ce beneficiaza de discount fata de pretul individual al fiecarui serviciu.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati fie prin completarea FORMULARULUI DE CONTACT, fie printr-un mail trimis la adresa corina@ludoprogramming.com, cu detalii despre proiect si dorintele dvs.. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant.