SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Image blog

SEO – Optimizarea pentru motoare de cautare este un pas foarte important, la fel de important ca si crearea site-ului in sine si popularea acestuia cu un continut de calitate.

Un site atragator nu este suficient pentru a atrage vizitatori si, implicit, profit. Acesta trebuie sa fie foarte bun din punct de vedere programatic – ceea ce conteaza pentru Google – si sa fie optimizat.

Serviciul oferit de noi in cadrul acestei optiuni presupune mai multe actiuni si etape, prima fiind inscrierea site-ului in directoare web pentru a creste pozitia site-ului dumneavoastra in rezultatele de cautare de la motoare precum Google, Yahoo sau Bing.

Aceasta inscriere se realizeaza manual in directoare romanesti, lista acestora fiind disponibila la cerere sau dupa validarea solicitarii.

La finalul procesului de inscriere veti primi un mail cu detalii si veti putea verifica inscrierea efectiva a site-ului.

Pe langa inscrierea in directoare optimizarea presupune si crearea de articole pe site-uri de specialitate, crearea de articole si texte pentru site-ul propriu-zis etc.

Acest proces de SEO este unul complex si de durata, rezultatele aparand in timp, insa este cea mai buna si mai durabila modalitate de a obtine o buna pozitionare a site-ului si un trafic crescut pe site. Acest lucru nu se poate obtine daca se sare peste aceasta etapa si se apeleaza la o promovare agresiva dar de scurta durata.

SEO - Search Engine Optimization - este optimizarea organica, naturala, ce nu este sanctionata de motoarele de cautare si care se mentine o perioada foarte mare de timp.

Pentru a se mentine in primele pagini cu rezultatele de cautare, un site trebuie ingrijit periodic, prin cateva actiuni specifice de SEO.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata va rugam sa completati FORMULAR DE COMANDA.