Articole pentru Blog

Image blog

Blogul a devenit un important mijloc de comunicare in mediul online inca de acum cativa ani. Utilizat cu preponderenta de oamenii care doreau sa transmita un mesaj si sa impartaseasca cu ceilalti din experienta si opiniile lor.

In ultimul timp a devenit tot mai evident faptul ca un blog de companie este extrem de util, deoarece devine purtatorul de cuvant al acesteia si un mijloc foarte simplu de utilizat pentru a transmite valorile, cunostintele si expertiza in domeniu catre publicul larg.

De aceea, tot mai multe firme, mai mari sau mici au ales sa incorporeze in site-ul lor si un blog, pe care sa publice, cu o frecventa mai mare sau mami mica, articole de specialitate sau prezentari ale evenimentelor si proiectelor la care participa de-a lungul timpului.

In plus, articolele de pe blog ajuta site-ul din punct de vedere SEO, adica contribuie la optimizarea acestuia pe anumite cuvinte cheie, deoarece subiectele abordate sunt din aria de activitate a companiei si foloseste, asadar, termeni specifici.

Pentru a avea succes, un astfel de blog trebuie sa fie actualizat cel putin saptamanal. Cu alte cuvinte, o data pe saptamana trebuie sa fie publicat un nou articol. Si pentru asta trebuie sa se scrie regulat.

Aici intervenim noi.

Va punem la dispozitie serviciul de creare de articole pentru blog. Echipa noastra selecteaza teme relevante pentru domeniul site-ului si scrie articole pe temele respective, utilizand cuvintele cheie potrivite.

Alaturi de scrierea efectiva, va oferim si posibilitatea de a promova aceste articole pe diverse retele de socializare, precum si in diverse site-uri de profil.

Care sunt avantajele unui blog de companie?

Pe langa cele amintite deja, legate de optimizarea pentru motoarele de cautare, un astfel de blog transmite un important mesaj catre clienti: incredere, respect, integritate si interes pentru clienti.

Oamenii doresc sa cunoasca firma de la care cumpara un produs sau un serviciu. Daca in viata de zi cu zi intram in legatura directa cu oamenii, cu vanzatorul sau cu magazinul de la care ne aprovizionam, in lumea virtuala lucrurile nu stau asa. Aici nu vezi cine este cel de la capatul celalat al internetului, nu poti stii cat este de priceput sau de profesionist. Increderea se obtine asadar mult mai greu prin internet.

Un blog poate suplini, in mare masura, contactul direct cu vanzatorul sau cu furnizorul de servicii. O activitate intensa pe blog, teme bine alese, bine scrise si relevante pentru cititori pot crea o apropiere intre client si furnizor si ii poate castiga vizitatorului increderea.

In plus, blogul ofera un prilej de a tine mai mult timp utilizatorii pe site, ceea ce conteaza si pentru SEO.

Daca doriti mai multe detalii sau doriti sa achizitionati acest serviciu va rugam sa ne contactati prin intermediul FORMULARULUI DE CONTACT.