Email Marketing

Ce este Email Marketing-ul?

Raspuns: cea mai simpla, rapida si usoara modalitate de a ajunge la clientii tai si de a-ti face cunoscute produsele si serviciile.

Componenta majora a comertului electronic, email marketing-ul a cunoscut in ultimii ani un avant considerabil, fiind folosit pentru toate domeniile de activitate, de la magazinele online la site-urile de prezentare, sub forma de newsletter. Rolul sau ca instrument de promovare online a crescut exponential datorita atat usurintei in utilizare, cat si costurilor scazute de implementare.

Prin intermediul unui email clientii pot afla astfel informatii utile despre companie, noutatile din domeniul de interes sau pur si simplu li se poate aminti un eveniment sau chiar prezenta in online a site-ului promovat.

Ce oferim?

LUDO Programming isi propune sa ofere servicii complete pe parte de email marketing si trimitere de newsletter. Astfel, serviciile noastre cuprind:
- Consultanta si elaborarea strategiei de email marketing;
- Crearea, de catre specialistii nostri, a template-urilor in format HTML pentru emailurile ce urmeaza a fi trimise;
- Integrarea informatiilor puse la dispozitie de catre client in acest template, cu respectarea conditiilor pentru ca acest continut sa nu fie considerat spam si, deci, sa intre in casuta de inbox a destinatarului;
- Administrarea bazei de date puse la dispozitie de catre clinet;
- Trimiterea efectiva a mail-urilor;
- Gestionarea si raportarea rezultatelor campaniei de email marketing (numar de citiri, numar de click-uri pe un anumit link, etc.).

Cu alte cuvinte, ne ocupam de intregul proces de elaborare si trimitere a mail-urilor. Dorinta noastra este de a usura si a eficientiza efortul clientului. De aceea, pentru inceperea unei campanii de email marketing avem nevoie doar de:
- O discutie cu reprezentantul firmei, pentru a intelege nevoile si asteptarile acestuia cu privire la campanie;
- Baza de date cu email-urile catre care se doreste trimiterea de email/newsletter;
- Informatiile ce se doresc transmise (text, linkuri, fotografii, etc.). Formatul final al textului si al imaginilor utilizate poate fi elaborat de client sau se poate realiza de catre specialistii nostri, pe baza informatiilor primite.
- O adresa de mail valida, ce va fi utilizata ca baza de trimitere (va figura la sectiunea From din email).

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati AICI sau SOLICITATI O OFERTA.

Doriti sa va extindeti baza de date cu noi posibili clienti? Nimic mai simplu!

Va oferim posibilitatea de a colecta noi adrese de mail valide si corect obtinute. Acest lucru se realizeaza prin integrarea in site-ul companiei dvs. a unei casute de abonare la Newsletter. Clientii interesati de activitatea companiei vor dori sa fie conectati cu aceasta, astfel ca vor introduce benevol adresa de email in casuta de abonare. Baza de date astfel alcatuita reprezinta o sursa sigura de clienti, ce trebuie exploatata corespunzator.

Serciciul nostru presupune, asadar:
- Crearea si implementarea pe site-ul dvs. a unei casute de abonare la Newsletter;
- Colectarea adreselor de email introduse;
- Administrarea bazei de date, crearea de liste pe domenii de interes, etc..

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati AICI sau SOLICITATI O OFERTA.

Back to List