Administrare site

In contextul actual, intr-o lume aflata intr-o permanenta schimbare, oamenii cauta informatii actualizate permanent. De aceea este foarte important ca un site sa fie actualizat constant, sa ofere informatii noi, de interes si specializate.

In plus, pozitia site-ului in cadrul rezultatelor afisate de motoarele de cautare depinde si de gradul de actualizare al informatiilor de pe fiecare pagina.

Noi va oferim o solutie, si anume serviciul de administrare site, ce presupune urmarirea si verificarea zilnica a site-ului, modificarea si update-ul informatiilor. Aceasta actualizare poate fi facuta zilnic (in cazul magazinelor on-line, a site-urilor cu trafic mare sau a celor care au un volum mare de informatii – tip pariuri sportive sau forum), saptamanal sau de cate ori este nevoie.

In plus, administrarea site-ului presupune si administrarea domeniului, adica a tuturor optiunilor: conturi de mail, administrare si gestiune a bazelor de date, log-uri de trafic, spatiu alocat si subdomenii.

Important! Acest serviciu acopera si partea de optimizare, care include si prelucrarea informatiilor oferite de catre client sau, acolo unde textul oferit nu poate suferi modificari (din motive variate – fie ca este vorba de articole de specialitate, fie ca sunt preluari sau comunicate oficiale) completarea acestuia cu elementele necesare pentru a fi recunoscut si indexat de Google.

Administrarea site-ului incepe cu o analiza detaliata a situatiei existente, pentru a se putea remedia eventualele probleme si a se stabili detaliile ulterioare. Aceasta analiza este GRATUITA!

Serviciul de administrare site se realizeaza în baza unui contract lunar, personalizat pentru fiecare client.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata va rugam sa completati FORMULAR DE COMANDA.

Back to List