Si anul acesta ne vedem la Webstock

21/09/2015

Blogging Social Media News

Anul trecut va povesteam despre participarea la Webstock, cel mai mare eveniment de Social Media din Romania.

Anul acesta vom participa din nou la acest eveniment, in calitate de bloger acreditat.

Webstock 2015 se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie si, ca de obicei, va cuprinde doua mari secvente. In cursul zilei vor avea lor Conferintele Webstock, ce vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. Seara va fi gala premiilor Webstock unde se vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

De ce sa participi si tu la acest eveniment?

O astfel de conferinta iti poate deschide orizonturi noi, asa cum nu va fi niciodata posibil daca alegi sa ramai acasa, in fata unui computer. Experienta in sine poate fi revelatoare, dincolo de benefiiciile tangibile: vei fi mentionat intr-o sectiune speciala a site-ului, ceea ce va asigura o vizibilitate mare pentru tine, site-ul sau blogul tau, companie sau proiectul la care lucrezi.

Webstock este cea mai buna ocazie de networking si totodata locul in care s-au legat multe prietenii si oamenii din online s-au simtit foarte bine.

Sa nu uitam nici faptul ca aici vei putea intalni oameni pe care ii admiri, pe care ii urmaresti si care te inspira in activitatea si in viata ta de zi cu zi. Amintesc aici doar cateva nume: Cabral Ibacka, Cornel Ilie, Cristina Bazavan sau Mihai Taranu.

Surprizele nu se termina insa aici. Anul acesta publicul poate vota cele mai bune proiecte si cele mai importante personalitati din online, asa ca nu ezita sa participi si tu cu un vot.

Pana pe 25 septembrie te mai poti inscrie la Webstock, deci grabeste-te!

Pentru asta trebuie sa urmezi urmatorul link:

http://www.2015.webstock.ro/solicita-invitatie/

Poti participa ca Blogger acreditat sau ca Ambasador. Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile.

Mai mult, Webstock rezerva un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.

Trebuie mentionati aici si sponsorii principali ai evenimentului organizat, ca in fiecare an de Evensys si Vodafone, sponsori ce fac posibila aceasta uriasa desfasurare de forte: Coca-Cola, HP, Intel, Enel, Raiffeisen BankBitdefender, Gerovital, si multi altii.

Va vom tine la curent cu derularea evenimentului, vom face si live blogging si vom posta informatii noi si pe pagina de Facebook, dar si de Twitter.

Back to List