Future of Media - tendintele pentru 2015 din advertising, digital si mobile

02/12/2014

News

Dupa ce in luna septembrie am participat la Webstock, Future of Mediacea mai mare conferinta de social media din Romania, acum avem bucuria de a fi invitati la Future of Media, conferinta ce isi propune sa aduca in prim plan cele mai noi tendinte in materie de advertising, digital si mobile.

Aflata la a doua editie, aceasta conferinta este dedicata specialistilor din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, precum si jurnalistilor si bloggerilor tech.

Future of Media va avea loc anul acesta pe data de 9 decembrie, in Bucuresti, la hotelul Howard Johnson. Organizatorii, ca de fiecare data – cei de la Evensys impreuna cu Vodafone si Bitdefender, aduc in prim plan idei inovatoare din media, advertising si mobile.

Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului si schimbarilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicitatii si mediului mobile.

Temele ce vor fi abordate in cadrul conferintei sunt variate, amintim aici doar o parte:
• Media Trends – tendintele momentului si oportunitatile pietei locale si internationale
• Social Networking – impactul retelelor sociale in mediul online& offline si ce tendinte noi apar
• Second Screen – perspectivele utilizarii mai multor device-uri
• Inovatii tehnologice –inovatii tehnnologice in domeniu
• Media Services – sectoarele cu cele mai mari sanse sa dezvolte servicii media

Intre vorbitorii de anul acesta se numara Petrisor Obae (Pagina de Media), Dragos Stanca (Thinkdigital Romania), Claudia Chirilescu si Cristian Ursea (Spoon Media). Cei interesati pot veni cu propuneri pentru a se completa aceasta lista, a vorbitorilor, dar si lista subiectelor aduse in discutie.

In ceea ce priveste inscrierea la eveniment, ea se face diferentiat, in functie de statut. Bloggerii sau reprezentantii media se pot acredita la intreaga conferinta in mod gratuit, iar cei din companiile de comunicare, advertising sau media planning isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Future of Media se anunta a fi un eveniment total, cu multe informatii noi si cu oportunitati reale pentru cei ce vor sa fie parte a trendului din digital si new media.

Va vom tine la curent cu amanunte!

Back to List