Ce am facut la Webstock ?!

29/09/2014

News

Asa cum bine stiti, saptamana trecuta, mai exact vineri, 26 septembrie 2014, am participat la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania. Nu, nu spun asta doar pentru ca asa trebuie, ci pentru ca este adevarat. A fost o descindere de forte incredibila, multa lume si o atmosfera de invidiat.

Sa le luam pe rand.

In primul rand, evenimentul Webstock s-a desfasurat intr-o locatie selecta, hotelul JW Marriott Grand Hotel. Apoi, organizarea a fost pe masura evenimentului.

In cifre, situatia este cam asa: au participat, pe parcursul intregii zile, peste 700 de persoane, cu totii din lumea online-ului, fie ei bloggari, specialisti social media, PR specialist, online specialist, Head of online …. Cu alte cuvinte, toti cei ce activeaza in online si care doresc sa se dezvolte in acest domeniu. Ca si anul trecut, numarul celor care doresc sa participe este cu mult mai mare decat posibilitatile organizatorilor, insa acest lucru nu poate fi decat un semn bun, ca ceea ce fac este bine si ca ar trebui sa continue.

Totul a fost posibil gratie sponsorilor, pe care ii vom numi in continuare, deoarece merita: Vodafone, Lumia 735, Raiffeisen Bank, HP, McDonald’s, Bitdefender, Staropramen, Gerovital H3 MEN si Coca-Cola.

Asa cum ati putut vedea in postarile noatre din timpul evenimentului, la microfon s-au succedat o serie de personaje si personalitati ale mediului online, dar nu numai. Programul de dimineata a cuprins interventii pline de inspiratie, dintre care, trebuie sa spun – ca un punct de vedere personal – , ca m-au inspirat cuvintele lui Razvan Exarhu (jurnalist) si cele ale lui Catalin Nastasoiu (Graphic Desginer, RONATIV). Se poate deci, si la noi.

Programul dupa-amiezii a fost impartit in trei sectiuni, si anume Blogging & Online Content, Innovation in Communication si Mobile Trends. Aici a aparut o problema pentru mine, deoarece as fi dorit sa ma impart in trei si sa pot urmari toate cele trei sectiuni. Am reusit, pana la urma, sa ma strecor si sa surpind elementele care se potrivesc cel mai bine cu propria mea viziune.

Trebuie sa amintesc aici (intr-o ordine pur aleatorie) o parte din cei ce m-au inspirat si mi-au dat incredere ca exista oameni frumosi si talentati la noi, si ca, daca esti pasionat, poti reusi: Sergiu Biris, Emi Gal, Madalina Uceanu, Monica Jitariuc, Mihai Taranu, Andrei Ciobanu, Florin Grozea, Cristian Clita, etc.

Seara a continuat cu mult asteptata Gala de premiere. Au existat foarte multi nominalizati la aceste premii, cu proiecte foarte bune, de aceea juriul a avut ceva de munca in a selecta cele mai reprezentative si mai bune (daca pot spune asa) actiuni in online. Au candidat nume mari, agentii, dar si oameni cu un blog. Este loc pentru toti la Webstock.

Conteaza pasiunea, munca si talentul.

Vreau sa multumesc pentru invitatia acordata ludoprogramming.com si pentru sansa de a participa la un asemenea eveniment.

Ne vedem la anul!

Back to List