11/06/2015 Corina Bulubasa

Am lansat noua versiune a site-ului

Image blog

Aflat in lucru de mai mult timp, la data de 09.06.2015 am lansat noua versiune a site-ului nostru. Schimbarile sunt majore, atat din punct de vedere al designului, cat si al functionalitatilor si tehnologiilor utilizate.

In ceea ce priveste aspectul si navigabilitatea au fost modificate acele aspecte care ingreunau lizibilitatea sau viteza de incarcare a paginilor. Schimbarea fundalului reprezinta schimbarea cea mai evidenta, fiind impusa si de nevoia unei mai bune afisari pe toate tipurile de dispozitive.

In noul site au fost introduse si noile servicii in online oferite de catre compania noastra. Astfel, pe langa serviciile de Web design, Creare de aplicatii web sau mobile, SEO, Administrare site, Creare continut site, am inclus si Social Media Marketing si Articole pentru blog. Toate aceste servicii sunt disponibile in continuare cu un cost accesibil pentru intreprinderile mici si mijlocii, caci scopul si misiunea noastra sunt acelea de a oferi servicii de calitate celor aflati la inceput de drum, dar care doresc sa isi dezvolte afacerea si sa isi promoveze imaginea in online.

Partea de Produse este in continuare disponibila, oferindu-va aplicatii pentru firme de transport, dar si pentru administrarea punctelor de lucru din teritoriu, fie ca este vorba de o casa de amanet sau schimb valutar.

Sectiunea de blog are acum o noua fata, fiind impartita acum si in categorii: Blogging, Social Media, Content Marketing, SEO, News, Email Marketing, Diverse. Puteti afla in continuare noutati, informatii utile din tehnologie, dar si vesti si ponturi din lumea business, atat de necesare in dezvoltarea unei afaceri. Blogul reprezinta o cale de comunicare pentru noi, dar si posibilitatea de a va informa constant si de a va raspunde la intrebarile venite din partea voastra.

Pentru a fi mereu la curent cu articolele de pe blog, dar si pentru a afla primul serviciile nou introduse ori promotiile pe care le oferim, va puteti abona la Newsletter-ul nostru saptamanal.

Ne puteti vizita si pe pagina de Facebook, unde ne puteti contacta in timp real, ne puteti intreba sau critica. Mereu este loc pentru imbunatatiri. Va stam asadar la dispozitie si in Social Media, atat pe Facebook sau Twitter.