Web Design
Prima conditie pentru a putea fi gasit pe internet este sa existi. Cu alte cuvinte, trebuie sa ai un loc, o pagina unde oamenii sa te poate gasi cu usurinta si sa poata sa afle tot ceea ce ii intereseaza despre tine si despre produsele sau serviciile pe care le oferi. Site-ul nu mai este un moft sau un privilegiu, este o necesitate. Afla cum te putem ajuta noi!
Search Engine Optimization
SEO - Optimizarea pentru motoare de cautare - este o actiune obligatorie si perpetua in promovarea pe internet a site-ului oricarei organizatii.
Aplicatii Web & Windows
Gestionarea unei afaceri implica, de multe ori, existenta unor tabele si raportari periodice complicate, care sunt, de cele mai multe ori, dificil de realizat si mari consumatoare de timp. O aplicatie web (accesibila de pe internet) sau Windows (doar pentru uz local) poate usura si automatiza aceste procese pentru a creste eficienta muncii.
Administrare Site
Administrarea unui site presupune, pe langa administrarea continutului, si managementul tehnic: gazduire, baze de date, adresele de mail, log-urile de traffic.
Creare continut site
Popularea unui site cu un continut de specialitate presupune crearea unor texte profesioniste si de impact. Acestea atrag si pastreaza vizitatorul pe site.
Email Marketing
Componenta majora a comertului electronic, email marketing-ul a cunoscut in ultimii ani un avant considerabil, fiind folosit pentru toate domeniile de activitate.
Social Media Marketing
Campaniile de social media pot contribui la cresterea vizibilitatii pentru motoarele de cautare (in special Google), oferind, in acelasi timp o buna vizibilitate a brandului, o crestere a vanzarilor si a numarului de vizitatori pe site.
Articole pentru blog
Blogul a devenit un important mijloc de comunicare in mediul online inca de acum cativa ani. Utilizat cu preponderenta de oamenii care doreau sa transmita un mesaj si sa impartaseasca cu ceilalti din experienta si opiniile lor.
Ultimul articol pe blog

Sisteme de operare mobile

Care este cel mai bun sistem de operare pentru dispozitivele mobile? Alegem dispozitivul in functie de pret sau de functionare si numarul de aplicatii?Produse
  • LudoTramex
  • LudoFleetSCM
Servicii Produse Despre noi Contact Aboneaza-te la newsletter

Completeaza-ti imaginea in online!

LUDO MANAGEMENT SRL-D, Str. Girlesti, Nr. 174P, Craiova, Romania, CUI 33582100, J16/1449/2014