24/09/2015 Corina Bulubasa

Am participat la Craiova Blog Meet

Image blog

Viata de blogger este foarte frumoasa si foarte captivanta, atat timp cat esti dedicat si iti iei menirea in serios. Pe acest blog am scris pana acum articole din diverse domenii, toate avand ca punct de plecare dorinta de a impartasi cu ceilalti cate ceva din experienta noastra.

Zilele trecute am avut bucuria de a fi invitata si de a participa la un eveniment pe care bloggerii din Craiova il organizeaza lunar: Craiova Blog Meet. La aceasta reuniune se regasesc oameni pasionati din Craiova si nu numai, bloggeri ce isi dedica timpul si sufletul unor domenii care ii inspira si ii fascineaza. Astfel, am intalnit oameni care scriu despre scrapbooking, despre Fashion, despre arta ori despre calatorii.

Pentru ca numarul lor a fost foarte mare, nu ii voi putea aminti aici pe toti, insa sunt cateva nume pe care as dori sa le mentionez.

Incep prin a multumi doamnei Mirela Coman pentru invitatie si pentru amabilitatea de care a dat dovada. O puteti urmari pe blogul sau unde scrie despre evenimente legate de minunatul oras Craiova, dar si despre proiectele in care se implica cu atata daruire.

Daniel Botea este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Craiova, dar este recunoscut si la nivel national datorita activitatii sale intense si a implicarii in numeroase proiecte, atat in online cat si in offline.

Alin Sintimbrean a povestit cu mare „pofta” despre pasiunea sa legata de arta gastronomica. Autor al unui Dictionar culinar, Alin vorbeste despre placerea de a gati si despre ingrediente ca un adevarat Chef.

Aceasta intalnire lunara este un prilej de a socializa, dar si de a pune la cale diverse proiecte in care sunt implicati bloggeri romani si straini, oameni din institutii publice, asociatii, etc.

Vrem sa sustinem aceasta initiativa si ii felicitam pe bloggerii craioveni pentru toate initiativele lor si pentru proiectele in care se implica pentru a promova Craiova, cu atat mai mult cu cat acum acest oras candideaza la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

Mai mult, vom oferi acestui grup o serie de cursuri si intalniri interactive pentru a-i ajuta sa isi sporeasca prezenta in online si sa isi promoveze mai bine blogurile si initiativele.